Ποιοι Είμαστε

Ιστορία

Η Ιστορία της CPMed

H CPMed ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012 με σκοπό  τη διάθεση των ιατρικών προϊόντων της στα Δημόσια Νοσοκομεία και σε επιλεγμένα Ιδιωτικά Ιδρύματα.

Παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών ιατροτεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν τον επαγγελματία υγείας καθώς και τα ατόμα που χρήζουν εξατομικευμένη φροντίδα υγείας.

Η CPMed έχει καθιερωθεί  πλέον ένας από τους σημαντικούς προμηθευτές ιατροτεχνολογικών  υλικών στην Ελλάδα. Τα προϊόντα της πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστικούς οίκους με διεθνή παρουσία.

Στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται σχεδόν το σύνολο των νοσοκομειακών ιδρυμάτων του δημοσίου  και ιδιωτικού τομέα.

Χάρη στην συνέπεια και τις επιχειρηματικές της και επιχειρησιακές επιλογές της, η CPMed εμπλουτίζει διαρκώς το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων της και σήμερα είναι σε θέση να παρέχει πληθώρα λύσεων στους Επαγγελματίες Υγείας και να προμηθεύει δημόσιες και ιδιωτικές μονάδες στο σύνολο της επικράτειας.

Η έδρα της εταιρίας είναι στον νόμο Κορινθίας, ενώ διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Πάτρα.

Από την άνοιξη του 2021  η CPMed είναι μέλος του ομίλου CarePro Group.

Η CPMed διαθέτει άρτια εκπαιδευμένα στελέχη που καλύπτουν το σύνολο της ελληνικής επικράτειας και ενημερώνουν υπεύθυνα τους Επαγγελματίες  Υγείας. Με ανθρώπινο δυναμικό στο τμήμα πωλήσεων, στο τμήμα Marketing, στο τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών και στο οικονομικό τμήμα αποτελεί την ιδανικότερη λύση για επαγγελματίες υγείας και ιδιώτες.

Impeka - Premium WordPress Multipurpose theme by Greatives

Όραμα & Αποστολή

Όραμα και Αποστολή της CPMed

Το όραμα της CPMed είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων που προσφέρουν αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ευκολία χρήσης τόσο στους Επαγγελματίες Υγείας όσο και στον ασθενή. Με όραμα τις υψηλές προδιαγραφές, με προσιτό κόστος και συνέπεια στην εξυπηρέτηση, απευθυνόμαστε στα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα, καθώς και στα άτομα με εξατομικευμένη φροντίδα υγείας.

Αποστολή της CPMed είναι να σταθεί δίπλα στους Επαγγελματίες Υγείας δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων, προσφέροντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, διευκολύνοντας το έργο τους και παράλληλα προσφέροντας υψηλό βιοτικό επίπεδο διαβίωσης στον ασθενή.

Τα  άρτια εκπαιδευμένα στελέχη μας είναι έτοιμα να προτείνουν αποτελεσματικές λύσεις άμεσα. Δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, με μοναδικό στόχο την φροντίδα του ασθενούς.

Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις διαχείρισης ποιότητας της CPMed

ESPA Banner
Αναζήτηση...

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies, κυρίως από υπηρεσίες τρίτων.